dvd-hair.com
minden a legjobb DVD-k haj divat


Dvd Hair.com : Az oldal egyesíti a legjobb DVD-k, amelyek kapcsolódnak a haj divat, a legtehetségesebb tervezők a világ, a színpadi show hogyan lehet a legszebb frizurát a legújabb gyűjtemények. Meg fogja találni az összes DVD-szőr által készített fodrászok népszerű ipar, az új frizurák és a haj színe trend ebben a szezonban. Láthatjuk a sajtóbemutató az új vágott és színes, új frizurák és a divat menyasszony, újítások, hogy ki jelen a legújabb DVD-gyűjtemények a legnagyobb márkák az iparágban. A DVD felmászott haját vágott minden alkalomra, mert teljesíti sok különböző igényeket: Ha a haj egy kicsit terjedelmes teremt puha és növeli egy kis vastagsága frizura, ha göndör haja sokkal hasznos-különösen párosul egy sfoltitura-, hogy t jobb formával. Akkor mászni, vagy tartsa rögzített hosszúságú és méretű egyszerűen a vastag lombozat. Alul van egy sor-ból video.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Dvd Hair.com, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Dvd Hair.com, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Dvd Hair.com, Fodrászati magazinok, új fodrászok, legújabb hairdressernews, esztétikai magazin, Studio, Griffe, trend, Queen, you, Dvd Hair.com, cabeleireros, Prince, frizurák, Toni & Guy, ah Alternative, remixek, LH La horquilla, vidaaesthetics, tocado, Dvd Hair.com, hombre, tophairstylist, hírek szerint beautybazar, hírek, IHF, haj álmok, lnenail, styling, szalon, Dvd Hair.com, haj, hairworld, bqmagazine, bqtrends, kozmetikumok Oroszország, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Dvd Hair.com, Cube Smart, kocka 3 divat csak, kocka fotó divat haj, haj, haj, Hair újságok, divatirányzatok, a legjobb fodrászok, Hírek show fodrászok, Dvd Hair.com, időszakos fodrászok, haj Hírek, fodrász cím listák, fodrász magazinok, folyóirat frizurák, magazin frizurák, magazin fotó Haircuts, Álláskeresés fodrászok, hajvágások, Dvd Hair.com, fodrászati egységek, pletykák pletykák magazin, divat trendek magazin, haj magazin, könyv könyvek, divat magazin, divatlapok, fodrászok, esztétika, Dvd Hair.com, szépség, hivatalos oldal, újdonság à, haj

X

privacy